Klart for byderby

AaFK 2 tar imot SIF/Hessa til 4. divisjonskamp i kveld.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

Bortelaget trenger ikke belage seg på en lang bortetur, da noen minutter med bil er nok for å ta dem til kveldens arena. Og den arenaen, det er Color Line Stadion, hvor Remi Natviks unggutter venter på de rød- og svartstripede fra ytre bydel.

Opprykksrival Emblem, tilhørende i indre bydel, tjuvstartet den sekstende serierunden i 4. divisjon torsdag med 3-5-seier borte mot FK Sykkylven. Dermed er Emblem oppe i 37 poeng, ett poeng bak Aalesund 2 med én kamp mer spilt. Også Godøy og Valder møttes i går, til klassisk kommuneoppgjør. Valder trakk det lengste strået og vant 1-2 på Godøya.

De tangofargede unggutta, som utvikler seg under Remi Natviks vinger, er godt forberedet på hva som møter når SIF/Hessa kommer på besøk.

- Vi spilte 4-4 mot dem sist. Nå har vel eldstemann, Nils Ottar Sandø, takka for seg, men likevel møter vi et godt lag. De er bra strukturert og gode på kontringer. Laget spilte 4-5-1 sist vi møttes, men jeg er usikker på hva vi møter i kveld, mener Remi.

Hans AaFK 2 er litt skadeutsatt og preget av sykdom, men sjefen sjøl sier at det positive er at flere spillere får muligheten til å vise seg fram.

I forrige runde leverte AaFK 2 en god bortekamp da Ørsta ble slått 1-3. Remi håper å se mye av det samme mot SIF/Hessa.

- Vi dominerte spesielt i første omgang mot Ørsta, og skapte haugevis av sjanser. Vi spilte variert, og i perioder slik jeg ønsker at vi skal spille. Utfordringen for gutta blir i kveld å gjøre mål av sjansene vi skaper.

Troppen:

Isak Endal
Fredrik Opdahl
Sivert Eikrem
Sondre Taklo
Håvard Mork Breivik
Johannes Tjøstheim
Kheirullah Ahmadzai
Benjamin Parr
Iver Korsbrekke
Johannes Fylling
Jonas Flo
Erlend Fjeldstad
Pape Habib Gueye
Vetle Fiskerstrand
Isak Dybvik Määttä

Øvrige kamper denne runden:

Bergsøy - Larsnes/Gursken
Hareid - Rollon
Volda - Ørsta

Se tabellen her.

Kampstart er klokka 18.30. Det blir åpen kiosk og innslipp fra inngang 5. Billettpris er kroner 50,- for voksen, mens barn og honnør kommer gratis inn.

Hjertelig velkommen!

Annonse fra Obos-ligaen: