Kapteinen skryter av samholdet

- Vi har stått sammen, sier Fredrik Carlsen.

Annonse:

Endelig er AaFK tilbake på vinnersporet. Tre poeng mot Ull/Kisa søndag var godt etter to tap på rad. Kaptein Fredrik Carlsen legger vekt på samholdet spillerne imellom.

Foto: Srdan Mudrinic

- Når du taper fotballkamper preger det gruppa. Det viktigste er at vi sto sammen som en gruppe. Vi har ikke gått hvert til vårt og snakka skit som det er lett å gjøre når ting går dårlig. Vi har håndtert disse to ukene veldig godt. Treningsuka vi hadde før kampen var også veldig bra. I tillegg har vi hatt besøk av Bill Beswick tirsdag som ga oss motivasjon selv om det ikke så sånn ut de første 15 utpå der, sier Fredrik.Oslo-gutten mener AaFK-laget virkelig viste at de ville vinne toppkampen mot de gulkledde fra Jessheim. 

- Vi viser at vi har karakter i laget. Vi snur det, det er vanskelig, men det viser at vi har folk her som virkelig ønsker dette, slår han fast.

Holmbert Fridjonsson sto bak to av Aalesunds mål, mens Pape Habib Gueye ble matchvinner med et nådeløst hodestøt etter 83 minutter. Kaptein Carlsen hadde den målgivende pasningen, og forteller at unggutten fra Senegal har kommet godt i gang i sin nye klubb.

- Klubben har laget et veldig, veldig godt opplegg her med vertsfamilie og et opplegg for at han skal lære språket. Han har noe helt spesielt over segsom spillere som meg ikke har. Det ser jo alle. Så er det viktig å huske at han er 18 år og kom til Norge for kort tid siden. 

Se hele intervjuet med Fredrik her: 


Annonse fra Obos-ligaen: