Kan Niklas gjøre som Ståle?

- Jeg må dra noe kult opp av hatten snart, sier AaFKs angrepsspiller.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Det var svært god stemning da lagkompisene Ståle Steen Sæthre og Niklas Castro før helga møttes igjen etter ti dager borte fra hverandre. De to har funnet tonen, og er typer hvor smilet og latteren sitter svært løst. De er heller ikke redde for å finne på litt sprell, noe spesielt Ståle har vist etter scoringer og foran supporterne etter seire.

Salto, gjerne baklengs, har stopperen fra Bergen ofte sverget til, men også andre varianter har det blitt. Blant annet har den blide AaFK-spilleren feiret mål på kreativt vis sammen med nevnte Niklas Castro.

- Man kan vel si at det var han som tok initiativet, så ble jeg med. Det er morsomt, sier Niklas og ler hjertelig da angrepsspilleren fra Manglerud får spørsmål om en av feiringene. Ståle "tvang" foten til Niklas opp på låret sitt, hvorpå han pusset skoen til lagkameraten.

Niklas Castro feirer scoring mot HamKam sammen med Jørgen Hatlehol. Foto: Bildbyrån.
Niklas Castro feirer scoring mot HamKam sammen med Jørgen Hatlehol. Foto: Bildbyrån.

Etter scoringen mot Rosenborg i cupkampen på Lerkendal forrige måned slo Niklas til med "dabbing", en dansebevegelse hvor man tar hodet ned i armkroken. Feiringen er gjort kjent av blant andre United-duoen Jesse Lingard og Paul Pogba, men ble først innført av den amerikanske rap-gruppa Migos. Quarterbacken Cam Newton fra Carolina Panthers adopterte feiringen og gjorde den til en stor hit i statene.

- Den var litt for gutta hjemme i Oslo også. Jeg måtte ta en feiring i en kamp der alle følger med. Jeg måtte bare dra opp noe, sier Niklas og humrer.

Hva blir så det neste fra formspilleren som topper NTBs spillerbørs med solide 6,22 i snitt?

- Jeg må dra opp noe kult av hatten snart, sier den tidligere Kongsvinger-spilleren, men vil ikke røpe hva ennå. Kanskje har han ikke bestemt seg? Blir det akrobatikk?

- Aah ... Vi får se. Da må jeg finne en turnhall og jobbe litt med det, svarer han og ler mens Ståle står i bakgrunnen og gliser bredt.

Hele det svært humørfylte intervjuet med de to AaFK-spillerne kan du høre i den nyeste episoden av vår podcast TangoPod. Praten med Ståle og Niklas finner du fra 20:36 ut i sendingen. 

Annonse fra Obos-ligaen: