Hoff møter Tyskland

Norges U21-landslag møter Tyskland til kvalifiseringskamp i kveld.

Annonse:

Sist torsdag spilte Norge en solid og imponerende kamp borte mot Irland. Det endte 0-0 mot gruppelederen. 

U21-landslaget i fotball er for tiden opptatt med kvalifiseringskampene til EM. 

Det har ikke helt gått etter planen, og grunnet litt rot i systemet ligger Norge på en nest sisteplass med to uavgjort og to tap. 

I kveld 10. oktober klokken 19:00 møter de røde, hvite og blå Tyskland til nok en ny kvalifiseringskamp mot Tyskland. Med seg i troppen har de AaFK-spiller Vebjørn Hoff. 

Hoff ble innkalt etter uavgjortkampen mot Irland og reiste til Drammen. Han har vært med i troppen til de tidligere kvalifiseringskampene. Nå venter altså Tyskland. 

- Tyskland er et veldig godt lag, ingen tvil om det. De dytter mange folk i angrep og har veldig stor spillstyrke i laget. De har mange strenger å spille på i angrepsspillet. Det blir en god test for oss mot europeisk toppklasse, sier landslagstrener Leif Gunnar Smerud til fotball.no.

Selv om Norges U21-landslag åpent kvalifiseringen under forventningene har det blitt poengdeling og null baklengs de to siste kampene. 

- Etter at vi slapp inn noen enkle mål mot Kosovo er det positivt at vi har holdt nullen i de to siste kampene. Vi har vært ganske solide defensivt og det kan vi trenge mot Tyskland, sier landslagstreneren.

Unggutten fra Spjelkavik fikk tillit i den mye omtalte 5-0 seieren mot Kosovo hjemme på Marienlyst i mai. Han har også spilt treningskampene i mars mot Portugal og Russland. 

Nå kan det igjen bli spilletid på landslaget for den talentfulle midtbanespilleren mot en av verdens beste fotballnasjoner. 

Norge U21s kamp mot Tyskland spilles på Marienlyst Stadion i Drammen klokken 19:00. Du kan se kampen direkte på TV2 Sportskanalen og TV2 Sumo. 

Annonse fra Obos-ligaen: