Hils på Henrik

Student skal hjelpe oss de kommende ukene.

Annonse:

Mandag hadde 21 år gamle Henrik Mauren sin første praksisdag på Color Line Stadion. Ålesunderen er student ved Norges Idrettshøgskole, der han fordyper seg i Sport Management. Nå er han i gang med en praksisperiode som varer til 12. april. Valget om å ha denne i Aalesunds Fotballklubb var enkelt, forteller hovedpersonen selv.

- Inntrykket er veldig bra. Arbeidsmiljøet virker å være godt. Alle kjenner hverandre veldig godt, og det er lett å komme i kontakt med folk, beskriver han etter at den første arbeidsdagen går mot veis ende.

Ålesunderen, for tiden bosatt i Oslo, håper at oppholdet skal gi ham et godt innblikk i hvordan en fotballklubb av AaFKs størrelse drives. Han skal jobbe tett med medieansvarlig Jonatan Arvidsen-Osvik og arrangementsansvarlig Kristin Herje Nørve de kommende ukene. Arbeidsoppgavene er han allerede i full gang med.

Henrik, her flankert av Kristin og Jonatan, har praksisperiode i AaFK.
Henrik, her flankert av Kristin og Jonatan, har praksisperiode i AaFK.

- Jeg skal skrive litt for aafk.no, hvor jeg er i gang med å bygge opp en modul for kampdagsinformasjon, forklarer Henrik.

Unge Mauren er ikke ukjent med AaFK. Tangotrøyene er 21-åringens favorittlag, og som ungdomsskoleelev var han her under arbeidsuka. Legg til at han også hadde konfirmasjonsfesten sin her, så vet du at det er snakk om en ekte AaFK-patriot.

- Aalesund har alltid vært klubben min. Det begynte med at jeg dro på Kråmyra med faren min, sier han, og forteller at han i tillegg gikk på Kråmyra barnehage. AaFKs sagnomsuste arena har med andre ord vært en stor del av ålesunderens oppvekst. 

Til høsten går turen til en annen fotballby, Liverpool.

- Da skal jeg på utveksling. Jeg vurderer å ta noen mediefag, kanskje journalistikk, forteller han.

Vi i Aalesunds Fotballklubb gleder oss til å bli bedre kjent med Henrik de kommende ukene.

Annonse fra Obos-ligaen: