«Ein kjekke tirsdagskveld i bya!»

Annonse:

3.april hadde vi vår første kamp i OBOS-ligaen 2018.

I samarbeid med Coldwater Prawns of Norway har vi et utrolig spennende samarbeid som heter JUBEL. Mer jubel på stadion!

Forsidebilde: Marius Simensen

Først ut var Giske IL. En vanvittig kreativ, høylytt og stor gjeng. Bare sjekk ut filmen:

Saken fortsetter under videoen


Her er teksten som Giske IL delte på sin Facebook etter kampen. 

«Heile øya på kamp - ein kjekke tirsdagskveld i bya!»

Heile 160 personar fra Giske tok turen til Colorline stadion for å heie på AaFK i kampen mot Sogndal. Dessverre vart det ikkje 3 poeng på AaFK, men akkurat det vart av mindre betydning for Giske Idrettslag idag. I god tid før bussavgang kom det supportera med Giskejakker og AaFK-supporterutstyr gåande for felles transport til stadion. 3 fulle bussar tok laust frå skuleplassen og vi fann plassane våre på stadion ved sida av Stormen etter den korte bussturen frå Giske.

Feltet vårt måtte utvidast for å få plass til alle, og vi vart godt tatt i mot av AaFK. Referat frå sjølve kampen kan lesast i Sunnmørsposten, men for Giske IL handla det om å gjere noke kjekt ilag og skape JUBEL og glede på tribuna for små og store, og bidra til ei god stemning på stadion.

Rett og slett ein super start på sesongen 2018. Tusen takk til Coldwater Prawns for initiativet JUBEL 2018, AaFK for flott mottagelse, Stormen for godt samarbeid, Nettbuss for bussturen, og ikke minst ALLE 160 frå Giske som ville vere med på opplegget. Giske IL er urolig glade for at vi fekk ta del i dette - kjekt å sjå kva ein kan få til #ilag

Heia Ålesund! Og so blir det spanande å sjå korleis det går til hausten når tabellen skal gjerast opp, og premieren for JUBEL 2018 skal delast! :)

Vi har 14 hjemmekamper igjen! Er ditt idrettslag interessert i å være en av kampens JUBEL? Meld din interesse til marked@aafk.no

Annonse fra Obos-ligaen: