Gleder seg til det braker løs

Tega George ser frem til å komme i gang med sesongen i sin nye klubb.

Annonse:

Foto: Marius Simensen (msfoto.no)

I november i fjor fikk vi besøk av Tega George fra Kjelsås. Vingbacken var invitert til å vise seg frem, og overbeviste trenerapparatet. På fjorårets siste dag ble han klar for klubben, og nå teller han ned til sin første tellende kamp for Sunnmøres stolthet.

Den imøtekommende 22-åringen har lagt bak seg snart tre måneder i nye omgivelser, og forteller at han nyter livet i Aalesund.

- Det har gått veldig bra til nå. Det har vært utfordrende, men jeg har kommet godt i gang, vært på trening hver dag, og heldigvis ikke vært skadet. Formen er på vei oppover, forteller han.

Det har blitt bra med spilletid i oppkjøringen for nykommeren, som hele tiden er ute etter å forbedre seg.

- Det er alltid noe å jobbe med, og det får jeg beskjed om av trenerteamet. Jeg har fått tilbakemelding på hva som er bra, og hva jeg kan gjøre enda bedre, og så bruker jeg treningskampene godt, forklarer den tidligere Grorud- og Kjelsås-spilleren.

Mot Hødd i årets nest siste treningskamp fikk han 90 minutter ute til høyre. 

- Vi visste at Hødd kom til å møte oss med mye energi, og at vi måtte matche det. Vi startet bra og tok ledelsen, men fikk en i ansiktet da de utlignet. I andre omgang tok vi kontrollen, skapte mange sjanser og kunne scoret mer, oppsummerer han.

30. mars møter Tega og kompani Start i Kristiansand til første runde i OBOS-ligaen, før det i den påfølgende runden er duket for årets første hjemmekamp. Tega gleder seg til både sesongstarten og årets første på eget kunstgress.

- Det gleder jeg meg til. Man får en ekstra "push" når mange mennesker kommer for å heie og hjelpe oss til å gjøre jobben. Det ser jeg frem til, smiler han.

Annonse fra Obos-ligaen: