- Glad for oppfølgingen

Niklas Castro med skryt til AaFK-fysio Mads.

Annonse:

Foto: Marius Simensen / msfoto.no

Niklas Castro er på full fart tilbake etter skaden han pådro seg i oppkjøringen. Mandag fikk han sin første obligatoriske kamp for Aalesund, la ned en god innsats og var tredje sist på ballen da unge Gretarsson dunket inn 2-0.

- Det var alt i alt greit, deilig å komme i gang. Jeg føler meg litt rusten etter syv uker uten kamp, men vi tar tre poeng og scorer fire mål, så jeg er veldig fornøyd, kunne Niklas konstatere etter kampen.

Billetter til AaFK - Sogndal 4. mai

Han har vært ute en god stund, og innrømmer at det ble litt tungt for en rusten herre som fikk prøve seg i en litt uvant posisjon.

- Det ble mye løping, men det er bare bra for meg. Jeg har ikke spilt så mye indreløper før, men jeg tar den utfordringen. Jeg vil alltid lære som fotballspiller, så det er veldig godt å få prøvd seg litt, sier han med det smil.

Den tidligere Vålerenga-spilleren har fått god oppfølging fra klubbens eminente fysioterapeut Mads Holst Christensen. Et par uker etter at skaden inntraff kom Niklas i gang med et treningsprogram utarbeidet av dansken.

- Jeg har vært i styrkerommet og sykla to ganger om dagen. Først sykling og roing, så styrke etter det. Så kjørte jeg løpeøkter på bana da jeg kunne begynne med det. Jeg er veldig glad for at jeg har hatt noen som har fulgt meg opp, forteller AaFKs nummer 9. 

Annonse fra Obos-ligaen: