Gjør som A-laget

AaFK 2 tar ferie øverst på tabellen.

Annonse:

Det ble, som forventet, en fysisk tøff batalje for AaFK 2 mot FK Sykkylven i kveldens bortekamp i 4. divisjon.

På en ujevn gressbane på Dalemyra stadion ble det alt annet enn finspill og tekniske finesser som preget kveldens kamp. Hjemmelaget, for anledningen styrket med en del hjemvendte spillere, kjempet virkelig hardt for poengene og skapte tidvis store problemer for vårt unge mannskap. 

Våre gutter har imidlertid tatt store steg i duellspillet gjennom våren og ryddet unna det som kom og tok med seg tre særdeles viktige poeng hjem med ferga over Storfjorden.

Nå venter en fortjent ferie på guttene og tabelltopp til høstsesongen starter med et brak med bortekamp mot Bergsøy fredag 17. august.

Slik kom målene:

4’. 1-0. Vi var uheldige med et tilbakespill til keeper Fredrik som ble snappet opp av Sykkylvens spiss Håkon Hunnes Hanssen, som enkelt plasserte ballen i mål. Skikkelig kalddusj for guttene og et klart varsku om at kveldens underlag ikke lignet det vante stuegulvet på CLS.

36’ 1-1 ved Vetle Fiskerstrand (målgivende signert Kheirullah Ahmadzai). Flott prestasjon av Tobias Heggem som dro seg forbi høyrebacken og la hardt inn i boks. Keeper reddet, men Kheirullah var våken og plukket returen på bakre. Han la uselvisk inn til Vetle som puttet enkelt.

42’ 1-2 ved Håvard Mork Breivik (målgivende av Emil Solnørdal). Glimrende heading av Håvard etter godt slått corner av Emil.

Annonse fra Obos-ligaen: