Gjenopplev høydepunktene

Nyt blant annet Nenass sitt brassespark mot Levanger og Torbjørns tre mål mot Åsane.

Annonse:

Aalesund - Sogndal 0-0

Serieåpningen var etterlengtet for fotballsupportere rundt om på Sunnmøre. NFF slo til med å sette opp en storkamp i første runde. Ingen av de to opprykksfavorittene fant veien til nettmaskene.

Referat finner du her.

Sammendrag:

Levanger - Aalesund 1-2

Et tent hjemmelag sendte frysninger nedover ryggen på AaFK-supporterne da de tok ledelsen tidlig i kampen. Nenass og Thrandarson ville det annerledes, og dermed kunne vi juble for sesongens første seier.

- Vi kan ikke slippe inn slike mål. Det er sløvt. Så skaper vi tre-fire muligheter, så 1-1 er greit, sa Lars Bohinen til Eurosport i pausen, og la til at han ønsket å se et AaFK som tok tak og ville dominere andre omgang. Og det fikk han. Les mer her.

Sammendrag:

Aalesund - Florø 4-0

Spissparet Fridjonsson og Agdestein bød opp til tango på kunstgresset da Florø kom på besøk. Det endte med en solid seier til hjemmelaget.

- Fint vær, tre poeng ... Det liker vi! Vi var veldig gode i første omgang. Vi scoret to mål og spilte god fotball, oppsummerte Holmbert Fridjonsson etter kampen. Les mer her.

Sammendrag:

Aalesund - Tromsdalen 4-0

Jo Nymo Matland og Tromsdalen ga AaFK god kamp, men hjemmelaget var svært giftige foran mål. Igjen var Fridjonsson og Agdestein sentrale, men også en sjelden målscorer fikk høre nettsuset.

AaFK kom fra et sjokktap mot Bergsøy i cupen, og keeper Andreas Lie ville at laget skulle slå tilbake.

Les intervjuet han ga før kampen mot Tromsdalen her.

Sammendrag:

Kongsvinger - Aalesund 1-3

To tidligere AaFK-spillere hadde lite å stille opp med mot et Aalesund i form. Sunnmøringene var solide på Gjemselund da sesongens fjerde strake seier ble innkassert.

- Jeg gleder meg som en unge, sa tidligere AaFK-stopper Edvard Skagestad før kampen.

Sammendrag:

Aalesund - Mjøndalen 2-1

Vesentlig tøffere ble det i neste runde, da TV2-kjendisene fra Nedre Eiker tok turen til Color Line Stadion. En senegalesisk innbytter og en islandsk vingback sendte derimot supporterne til himmels på overtid.

Før kampen snakket vi med Oddbjørn Lie og Lars Bohinen.

Sammendrag:

Åsane - Aalesund 2-3

Mons Ivar Mjelde mannskap, anført av Erik Huseklepp, sendte AaFK i dusjen og skrudde på det kalde vannet noen minutter før pause. Dennis Antwi ga hjemmelaget ledelsen med en scoring som gikk sin seiersgang i sosiale medier. Heldigvis fikk sunnmøringene kommet til hektene igjen i en kamp Torbjørn Agdestein var enorm.

Sammendrag:

Aalesund - Strømmen 2-2

Sunnmøre var kledd til fest dagen før dagen, men gutta fra Strømmen dro ut ledninga. 2-2 på fotballens festdag var ikke det publikum og spillere hadde sett for seg.

Etter kampen takket vi alle som bidro til en god ramme rundt kampen.
Les saken her.

Sammendrag:

Viking - Aalesund 0-2

I runden som fulgte var AaFK på Viking-tokt. I Stavanger ble det fest i en kamp AaFK var taktisk gode. Tre uhyre viktige poeng ble tatt med hjem til Sunnmøre.

- Vi var effektive og gode med ballen. Jeg er veldig stolt. Det var prikkfritt, strålte Lars Bohinen etter seieren. Les mer her.

Sammendrag:

Aalesund - HamKam 1-2

På hjemmebane gikk det tråere. HamKam påførte oss vårt første tap for sesongen i en kamp hjemmelaget rett og slett slet med å skape det helt store.

Sammendrag:

Nest-Sotra - Aalesund 1-0

Bohinen og kompani ønsket å slå tilbake mot Nest-Sotra, men til tross for flere kvalifiserte målsjanser ville det seg ikke. Den bunnsolide stopperen Ståle Steen Sæthre, som vi nå har signert, påførte oss vårt andre strake tap.

Les intervju med nysigneringen fra Nest-Sotra.

Sammendrag:

Aalesund - Ull/Kisa 3-2

Etter noen svake uker smakte det ekstremt godt med tre poeng mot gode Ull/Kisa. Pape Habib Gueye ble den store helten sju minutter før slutt.

Sammendrag:

Sandnes Ulf - Aalesund 1-2

I Rogaland ventet en tøff bortekamp mot et lag som var inne i en svak periode. To av midtstopperne våre ble de store heltene med hver si scoring.

Sammendrag:

Aalesund - Notodden 3-0

Vårsesongen ble avsluttet med storseier mot Notodden. Torbjørn Agdestein var tilbake på scoringslista etter en litt lei periode med skadeproblemer. Lars Bohinen var tross resultatet ikke helt fornøyd:

- Vi beveger oss litt for ofte mellom ytterpunktene i dag. Vi har litt marginer på vår side, vi skal ikke underslå det. Det er mer å hente på prestasjonene, sa Lars.

Intervju med Lars her.

Sammendrag:

Aalesund - Sandnes Ulf 4-0

Etter noen uker med fotballferie var det endelig ny hjemmekamp på Color Line Stadion. Med unntak av en periode i første omgang, dominerte AaFK kampen. Lars Bohinen var meget fornøyd etter storseieren.

- Vi så solide ut.

Sammendrag:

Notodden - Aalesund 1-1

AaFK kom fra en overbevisende 4-0-seier mot Sandnes Ulf forrige helg, og til matchen i det nydelige været på Notodden stilte Lars Bohinen med eksakt samme mannskap som forrige helg.

AaFK - Åsane 1-0

Etter uavgjort mot Notodden forrige runde ønsket gutta å slå tilbake med ny trepoenger. Det ble en skikkelig sliteseier, men til slutt kunne AaFK juble for nok en hjemmeseier.