G19 videre i NM

AaFK G19 slo ut Kristiansund i andre runde av norgesmesterskapet. Tangotrøyene vant etter ekstraomganger.

Torsdag kveld møttes G19-lagene til de to fylkesrivalene til kamp i Kristiansund. Bortelaget AaFK tok ledelsen 0-1 ved Jonas Flo etter 20 minutter. Etter scoringen la de oransje seg litt bakpå og satset på kontringer. I denne perioden hadde KBK mye ball, men AaFK red ledelsen inn til pause. Laget forsvarte seg bra og gikk i garderoben med en fortjent ledelse.

Etter 47 minutter fikk gjestene 1-1 rett i fleisen. Lenge kunne det se ut til at det ikke ble flere mål etter dette, men så slo sunnmøringene til og gikk opp i 1-2 ti minutter før slutt. Det var Erik Halkjelsvik som ga de oransje ledelsen. 90 minutter ble passert, og dette så ut til å holde for AaFK. KBK ville det annerledes og utlignet hele fire minutter på overtid.

Dermed ble det ekstraomganger på Nordmøre, to ganger 5 minutter preget av jevnt spill og mange dueller. De to lagene kriget godt, og spillet bølget fram og tilbake. Ingen maktet å score helt til AaFK kontret etter en KBK-corner i det siste spilleminutt. Vetle Fiskerstrand sørget for 2-3 etter en flott soloprestasjon.

- Jeg er stolt over guttene, de la ned en fantastisk innsats. De fulgte kampplanen til punkt og prikke. Jeg må få legge til at det er tre guttespillere som startet også, og de leverte også varene. Nå skal vi hjem og hvile oss og klarne hodene våre før en ny seriekamp i morgen, lød oppsummeringen fra trener Remi Natvik.

AaFK 2 møter Larsnes/Gursken fredag klokken 18.30 på Color Line Stadion.