Full tribunejubel med OBOS

Det populære tiltaket med ny samarbeidspartner på laget.

Annonse:

Fjorårets JUBEL-satsing trigget kreativiteten blant flere av Sunnmøres klubber, som sammen med våre supportere ga laget en enorm støtte på Color Line Stadion. Til slutt var det Ørskog IL som imponerte juryen aller mest. Spillerne og trenerapparatet har satt stor pris på støtten fra tribuna, og i år satser vi på minst like bra trøkk.

- Med oss som hovedsamarbeidspartner i 2019 får vi OBOS Nordvest, og vi ønsker dem hjertelig velkommen! Det nye navnet på tiltaket er "OBOS Tribune-JUBEL", og er litt forandret fra i fjor, forteller AaFKs arrangementsansvarlig Kristin Herje Nørve, som jubler over å å ha OBOS Nordvest med på samme banehalvdel.

Lager din klubb mest jubel i 2019?

I OBOS Nordvest er man svært fornøyd med å ha fått på plass en samarbeidsavtale med AaFK.

- Aalesunds Fotballklubb er en sterk merkevare i regionen. Klubben, og ikke minst A-laget, betyr mye for veldig mange. OBOS ønsker å styrke sin posisjon som boligforvalter og utbygger i regionen, og samtidig være en sterk bidragsyter til at Nordvestlandet fortsatt vil være et attraktivt sted å bo. Vi tror at et samarbeid med AaFK kan være et viktig og riktig skritt på veien, og er veldig glade for at vi nå skal samarbeide, sier forvaltningssjef Christer Jensen i OBOS Nordvest.

At samarbeidsavtalen mellom OBOS Nordvest og AaFK har et spesielt fokus på barn og unge, og ikke minst det å få flere på kamp, er spesielt viktig for boligbyggelaget.

- Gjennom «OBOS Tribune-JUBEL» bidrar vi til å få flere folk på kamp, lage enda bedre stemning på tribunen og ikke minst bidrar vi også noe til klubbkassene til mange av de ulike breddeklubbene som skal lage mer AaFK-jubel på tribunen. OBOS Nordvest støtter Sunnmøres stolthet på veien tilbake til Eliteserien der laget hører hjemme. Dette er «vinn-vinn» for oss alle, sier en fornøyd Jensen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: