FOTBALLENS NASJONALDAG

Endelig er vi tildelt hjemmekamp på Fotballens Nasjonaldag! Etter 6 strake seire er vi kommet godt i gang. Vi ligger foran målsetningene. Nå inviterer vi til fest. Håper du er med på festen. Dagen før dagen.

Det er serien som teller i år. Det ble en cupfadese. Vi røk ut tidlig. Det er bak målsetningene. Gratulerer til Bergsøy, Hødd og Brattvåg. Vi fikk andre ting å fokusere på. Kanskje like greit vil noen si. Det gjør ikke vi. Vi vil gjøre det bra. Vi vil vinne.

Kampprogrammet er tett i april og mai. Spesielt når man er med i cupen. Skader kommer og går. Stallen skulle gjerne vært enda bredere. Det jobber vi med. Men vi må ta steg for steg. Restitusjon er viktig i tett program. Søndagskamp med påfølgende onsdagskamp er tett. Men vi skal klare det også. Vi scorer mye mål. Slipper inn lite. Gutta er i form og gleder seg. Vi skal være heltent 16. mai.

Serien er viktig. Publikum er viktig. Du er viktig. Kun 7 lag i Eliteserien har flere tilskuere enn oss. 4748 er publikumssnitt vårt hittil i år. Det ble 6062 i fjor. Nå leder vi serien. Vi vinner kamper. Vi scorer mål. Vi bør ligge på over 5000 fremover. Da trenger vi deg!

Vi har flere nye tiltak på stadion i år. Jubel er nytt av året. Med kr 100.000,- i premiepotten til klubben din. Klingende mynt i kassa. Det bør friste enhver breddeklubb. KidZone er nytt av året. Ta med barna og hele familien på kamp. Billett til kun en 50-lapp på supporterfeltet 16. mai. Russ i russedrakt slipper gratis inn. Det finnes ingen unnskyldning.

Gleder meg til å se akkurat DEG på stadion!

Geir

Annonse fra Obos-ligaen: