Før toppkampen: Sandefjord - Aalesund

Duket for nok en tøff bortekamp.

Fuglene kvitrer, sola skinner og AaFK har full pott etter to serierunder. Slik er situasjonen for Sandefjord også. Lørdag møtes lagene på gress i hvalfangerbyen.

Dette blir Lars Bohinens første møte med sin gamle klubb, og han har ikke noe imot å slå kloa i tre poeng.

Sandefjord har møtt to nyopprykkede lag så langt. Hjemme mot KFUM Oslo så det lenge ut til at bortelaget skulle ta med seg et knallsterkt poeng, men Tito ble matchvinner to minutter på overtid. Mot Raufoss i forrige serierunde ble det en mer komfortabel 0-2-seier. Pontus Engblom scoret begge målene i en kamp Raufoss fikk en mann utvist.

Sandefjord stilte med følgende elleve:

Viitala - B. Wembangomo, Grorud, Høibråten, Mjelde - Vallés, Tito - Kurtovic, Rufo, Ofkir - Engblom

AaFK kommer fra hjemmeseier mot Kongsvinger, 1-0, etter at Jørgen Hatlehol med sitt første A-lagsmål for Aalesund ble matchvinner. Spesielt i første omgang var det å se AaFK som å se på fyrverkeri, og publikum var ofte oppe av setene sine. Seieren burde vært større, men de tre poengene ble uansett igjen på Color Line Stadion.

AaFK sliter med skader før toppoppgjøret. Endelig oversikt har vi de nærmeste dagene. Det som i alle fall er sikkert, er at øvrige kamper i runden er som følger: