Føler han tar nivået

Fornøyd unggutt med sitt andre innhopp på fire kamper.

Annonse:

Arkivfoto: Marius Simensen (msfoto.no)

19 år gamle Vetle Fiskerstrand fra Langevåg var involvert i sesongoppkjøringen, der han fikk flere sjanser for AaFKs A-lag. Fire kamper ut i OBOS-ligasesongen kan den lokale angrepsspilleren vise til to innhopp. Mot Kongsvinger i forrige hjemmekamp ble det noen minutter på overtid og debut. Mot Skeid mandag kveld fikk han hele 25 minutter som innbytter.

- Det var veldig greit å få et innhopp og få kjenne på nivået. Deilig å få litt bedre tid enn forrige gang, få vist meg frem litt og virkelig få kommet inn i kampen, sa en glad Vetle etter kampslutt.

Billetter til AaFK - Sogndal 4. mai

Unggutten fikk sjansen da Oddbjørn Lie måtte forlate banen med skade. Ståle Steen Sæthre tok plass i midtforsvaret, mens Vetle la seg på topp sammen med Pape Habib Gueye. De to kjenner hverandre godt fra spill på AaFK 2 forrige sesong.

- Det er alltid kjekt å spille med Pape. Jeg føler at vi har en god relasjon og får til å spille sammen både offensivt og defensivt, sa Vetle, som var fornøyd med egen innsats mot Skeid.

- Jeg føler at jeg tar nivået mer og mer. Det viser jeg på trening, og det er deilig å få vist det i kamp også, slo han fast.

AaFK-trener Lars Bohinen roser 19-åringens innstilling og arbeidsinnsats.

- Han har en veldig fin innstilling. Han jobber hardt og bruker den lille kroppen han har i dueller. Han er uredd, han er smart i valgene og bevegelsene sine. Selvfølgelig har han en god del å jobbe med, men vi liker Vetle veldig godt. Han har en holdning som er forbilledlig i forhold til det å ville jobbe hardt, jobbe med seg selv og målene sine. At han har fått to innhopp er ikke tilfeldig, lød det fra Lars etter matchen.

Annonse fra Obos-ligaen: