Fikk landslagsdebuten

Ulrik fikk innhopp mot Sverige.

Søndag dro guttelagets Ulrik Syversen til Sverige sammen med resten av G15-landslaget. Samlingen, som varer til førstkommende fredag, inneholder blant annet to kamper mot «söta bror».

Tirsdag kveld kom Ulriks landslagsdebut, da han kom inn for Norge G15 i det 79. minutt. De norske gutta vant kampen på Skinnarvallen i Malung 3-1 etter mål av Tobias Fjeld Gulliksen, Bryan Fiabema og Sixten Abrahamsen.

- Vi er godt fornøyd med 3-1 mot Sverige. Det var en bra gjennomført kamp, og i perioder så syns jeg vi spiller bra fotball. Vi er ganske solide defensivt, og jeg syns vi har bra kontroll. Vi ligger kompakte, har korte avstander og bra aggressivitet, sa landslagstrener Gunnar Halle til fotball.no

Norges lag i 4-3-3:

Håvard Hetle - Andreas Fredrik Haug - Daniel Kubrom Hamde - Henrik Kjeilen Steinseide - Emir Comor - Sondre Auklend - Odin Thiago Holm (K) - Tobias Fjeld Gulliksen - Audun Engen Vik - Bryan Fiabema - Mikal Berg Kvinge.

Innbyttere:

Ulrik Syversen - Christos Zafeiris - Kristian Malt Arnstad - Sixten Abrhamasen - Isak Midttun Solberg - Uranik Seferi - Kristian Bernt Torgersen.

G15-landslagets neste kamp mot samme motstander spilles hjemme torsdag kl. 17.00. Den kampen kan du se på TV2 Sumo.