- Fått spennende henvendelser

Det er interesse rundt den ledige trenerjobben i AaFK.

Annonse:

Onsdag ble det klart at Remi Natvik er ferdig i Aalesunds Fotballklubb. 33-åringen har levert oppsigelsen og blir hovedtrener for Arna-Bjørnars damelag i Toppserien. Den ledige jobben som hovedtrener for AaFKs G19- og andrelag har vekket interesse hos mange spennende kandidater.

- Det har vært en prosess for Remi siden Arna-Bjørnar kontaktet oss lille julaften.
Omtalen av saken i media har gjort at vi har fått noen spennende henvendelser fra trenere som ser på jobb i AaFKs utviklingsavdeling som en attraktiv mulighet, forteller utviklingsleder Øyvind Riise Dalseth.

- Endringer er en del av fotballen. Når skifter oppstår handler det om én ting; å komme styrket ut av det. Vi ser på ulike konstellasjoner og kommer til å gå bredt ut med interessante kandidater, sier Øyvind videre.

Han legger til at dyktighet på treningsfeltet er et absolutt krav, men at Remi Natviks erstatter i tillegg skal være en person med et sterkt ønske om å være en del av AaFK.

- Det er også en del funksjoner et team som helhet bør ha; videoanalyse, relasjonsbygging, kulturbygging og referanser fra høyere nivå er en klar fordel. I første omgang ønsker vi å kartlegge hvilke muligheter som finnes for oss der ute, avslutter utviklingslederen.

Annonse fra Obos-ligaen: