Får ny sjanse til å overbevise

Jernade Meade har skrevet kontrakt for to måneder. Nå skal han gripe sjansen.

Det er nå klart at Jernade blir en del av troppen når vi starter forberedelsene og oppkjøringen til en ny sesong. Avtalen er i første omgang forlenget frem til 1. mars, men med en intensjon om forlengelse ut året.

Foto: Srdan Mudrinic

- Jernade var veldig uheldig med skaden han pådro seg i år, og ikke minst tidspunktet det skjedde på. For oss er det naturlig å gi Jernade muligheten til å komme seg i form igjen og forhåpentligvis blir Jernade en viktig brikke for oss i 2019, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland.

Det var knyttet store forventninger til den engelske vingbacken da han ankom AaFK fra svenske Eskilstuna like før sesongstart. 26-åringen fikk innhopp i de tre første serierundene, og mot Bergsøy i cupens første runde fikk han tillit fra start. Etter 74 minutter ble han stygt skadet i en duell. Jernade fikk påvist en kneskade som holdt ham på sidelinjen sesongen ut.

Engelskmannen har lagt ned en god jobb sammen med vårt medisinske apparat for å komme seg tilbake. Kontrakten går ut ved nyttår, men er nå forlenget ut februar. Dette for å gi briten muligheten til å overbevise trenerapparatet om at han er en mann å satse på videre.

Annonse fra Obos-ligaen: