En strålende fotballhelg fortsetter

Vi takker for i går og ønsker dere hjertelig velkomne tilbake til stadion i dag.

Annonse:

Hele klubben var med da det ble holdt "Åpen stadion" i samarbeid med Coop og OBOS lørdag. Først kjørte Lars og Andrea i gang A-lagstrening før det ble rigget til aktiviteter på gressteppet.

All foto: Srdan Mudrinic

Både små og store supportere strømmet til stadion og fikk testet både fotballdart, skuddradar og ferdighetene på treerbaner mot etablerte toppspillere. Mellom slagene fikk ivrige AaFK-spillere og -supportere påfyll av næring. Coop serverte frukt og smoothie mens klubbdirektør Geir Steinar tilbydde vafler av høy kvalitet.

Potetløp var en av mange populære aktiviteter på banen. Foto: Srdan Mudrinic
Potetløp var en av mange populære aktiviteter på banen. Foto: Srdan Mudrinic

På indre bane ble en rekke AaFK-profiler intervjuet, deriblant Alta Bohinen. Han kunne fortelle de frammøtte at han stortrives i Norges vakreste by og at han bruker naturen på Sunnmøre når han har anledning. Også den hjemvendte sønn, Amund Skiri, ble intervjuet. Amund er svært glad for å være tilbake i Ålesund og AaFK, og storkoste seg samme med fansen under "Åpen stadion".

Luffen Valle sang velkjente AaFK-sanger mens alle på stadion jogget mot midtsirkelen for å stille på felles lagbilde i et strålende solskinn over Color Line Stadion. Før og etter denne seansen signerte spillerne autografer, åpnet opp hjemmegarderoben for skuelystne og henviste små og store til besøk i historisk arkiv, mixed zone og KidZone.

Vi håper å se dere igjen i kveld til toppkampen mot Ull/Kisa klokken 18.00. Vel møtt!

Annonse fra Obos-ligaen: