- Drar ikke til Lerkendal for uavgjort

Søndag 23. april tar AaFK turen til Trondheim for å møte serieleder Rosenborg BK.

Til helgen spilles Eliteseriens femte runde, og gutta skal på bortetur til trøndelag for å møte cup -og seriemesterne fra i fjor, Rosenborg BK. 

Annonse:

AaFK fikk seg en opptur sist helg da gutta tok sin første seier for sesongen i 3-1 kampen mot Lillestrøm SK hjemme på Color Line Stadion. Trond forteller at det blir en tøff oppgave, men at gutta ikke har noe å tape i en kamp mot Rosenborg. 

- Ekstremt gira på å ta historiens første seier på Lerkendal, sier Trond Fredriksen til aafk.no etter dagens trening. 

SKAL DU TIL TRONDHEIM FOR Å SE RBK - AaFK? TRYKK HER FOR BILLETTINFORMASJON

Laget har trent godt denne uken inn mot kampen, og Trond forteller at det er viktig å fortsette det kompakte spillet foran eget mål, men likevel sette opp gode offansive trekk. 

- Vi drar ikke til Lerkendal for å spille 0-0, forteller Trond videre. 


Gutta er klar på hva de ønsker, og både Mostafa Abdellaoue og Daniel Gretarsson kan fortelle at det er viktig å være tette og kompakt i kampen på søndag. AaFK er klare for å sloss om tre viktige poeng. 

AaFK feirer Gretarssons mål mot Lillestrøm SK. Foto: NTB Scanpix
AaFK feirer Gretarssons mål mot Lillestrøm SK. Foto: NTB Scanpix

- We've trained hard and are ready for the fight, kunne Daniel Gretarsson fortelle etter dagens trening. 

Du kan se hele intervjuet med Daniel Leo Gretarsson i bunnen av saken

Unggutten fra Island har hatt en god oppkjøringsperiode tidligere i vinter med mange mål. Sist helg startet han sin første kamp for AaFK denne sesongen, hvor han også scoret sitt første mål for sesongen. Han forteller at det bare er en bonus, så lenge laget vinner. 

En annen spiller som har åpnet målkontoen er Mostafa Abdellaoue. AaFKs toppscorer fra i fjor har allerede rukket å få med seg 3 mål på de fire første kampene, og er ivrig etter flere. 

- jeg håper selvfølgelig på det, det er det jeg skal prøve på, sier "Mos" etter treningen. 


I søndagens kamp spilte han og Edwin Gyasi nydelig fotball sammen. Gyasi tredde gjennom en nydelig stikker som Mos plasserte sikkert i mål. Dette fortelle han de to har øvd på en stund, og det er deilig at det endelig begynner å sitte skikkelig. 

"Mos" i aksjon tidligere denne sesongen. Foto: NTB Scanpix
"Mos" i aksjon tidligere denne sesongen. Foto: NTB Scanpix

AaFK har brukt tiden godt denne uken på trening, og Trond forteller at de har lagt en god plan på hvordan de skal slå Rosenborg, nå gjelder det bare å utføre dette i praksis.

- Nå handler det bare om å få det ut i handling, det er der fotballkamper avgjøres og det akter vi å gjøre, avslutter Trond Fredriksen. 

Kampen starter klokken 18:00 på Lerkendal Stadion. Hoveddommer i kampen blir Trond Ivar Døvle.

Kampen mot Rosenborg BK kan du se direkte på Eurosport Norge eller Eurosport Player, søndag 23. april klokken 18:00. Det er for øyeblikket kampanjetilbud, så trykk her for å sette opp en bruker hos Eurosport.


Annonse fra Obos-ligaen: