- Dette blir kjempegøy!

Kristin H. Nørve kan fortelle om mye spennende som skal skje i forbindelse med Viking-kampen.

Annonse:

Før kampen blir det rigget en gigantisk FanZone med en rekke aktiviteter.

Coca Cola kommer med sitt "shoot-out telt", Coop stiller med skuddradar og Tafjord tar med sitt populære fotballdart. I tillegg blir det mulig å kjøpe seg både pølser og brus, alt på området rundt statuen. Før Molde-kampen var stemningen i FanZone helt utrolig, så jeg oppfordrer alle til å ta turen på søndag og være med på moroa - spesielt alle familier.

Billettbestilling AaFK - Viking

FanZone åpner kl 16.00, og avsluttes når kampen sparkes i gang. Alle aktiviteter er gratis, og det er mulig å vinne premier fra våre samarbeidspartnere. Fra scenen vil det spilles musikk og noen av våre spillere vil være til stede for å skrive autografer.

Fra tidligere Fanzone. Foto: Geir Bjørndal Srisoi
Fra tidligere Fanzone. Foto: Geir Bjørndal Srisoi

Og ikke nok med det....

- Vi har fått tre lag fra Sunnmøre som er ferske mestere fra Norway Cup. De er vi utrolig stolte av, derfor har vi invitert dem hit til stadion på søndag, slik at alle kan få hedret dem på skikkelig vis. Før kampen kommer de til å marsjere inn til applaus på stadion. Det gleder vi oss i alle fall til!

De tre lagene som har vunnet sine respektive A-sluttspill er: Hareid IL, Ørskog IL og Blindheim IL. De er alle verdige representanter for fotballen på Sunnmøre.

Vi gratulerer, og skal vise at vi setter pris på dem førstkommende søndag.

Annonse fra Obos-ligaen: