Deler rom med keeperlegenden

Annonse:

AaFK-profilen mistet ikke fokus etter at han ble landslagsuttatt. Snarere tvert imot. Mot Raufoss leverte han nok en gang en solid forestilling, sprudlet og scoret to mål.

Nå er han på plass i spanske Alicante, hvor de sør-amerikanske gigantene Chile og Colombia møtes til treningskamp lørdag. Niklas har hilst på sine verdenskjente lagkamerater, og hotellrom deler han med Manchester City-keeper Claudio Bravo. Den chilenske keeperlegenden, som har en fortid i Barcelona, står med hele 121 landskamper for de røde.

Unge Castro snakket med TangoPod etter seieren mot Raufoss søndag. Da var han fremdeles overveldet over uttaket, den tidligere Kongsvinger-spilleren. Niklas har fulgt det chilenske landslaget siden han var en liten pjokk. Sammen med faren og broren har han heiet seg hes når Chile har spilt landskamper. Nå er det hans tur til å bli heiet på, og gjett om han er kry!

- Jeg føler en utrolig stolthet av å kunne si at jeg er med og får love til å bære den drakta. Det betyr så ufattelig mye. Jeg klarer ikke å sette ord på hvor stolt jeg er av å kunne representere landet, lyder det fra mannen som søndag senket Raufoss.

Selv om spillerne på laget fra Vestre Toten er habile, er det helt andre navn som venter de kommende dagene. Lagkameratene heter Arturo Vidal og Alexis Sanchez. På motsatt halvdel kan Niklas møte David Ospina, Juan Cuadrado og Davinson Sanchez for å nevne noen.

- Det er folk jeg har spilt med på FIFA liksom! Det er superstjerner. Nei, det er ikke måte på egentlig. Det er en guttedrøm. Jeg skal ta med meg mye læring, sier en tydelig stolt Niklas Castro, og slår fast:

- Dette skal bli gøy!

Lørdag møtes Chile og Colombia i Alicante. Tre dager senere venter Guinea, også den kampen i samme by og på samme stadion.

Vi i Aalesunds Fotballklubb ønsker Niklas lykke til! 

Annonse fra Obos-ligaen: