Dagens mannskap mot Stabæk Fotball

Disse elleve starter i kampen om en billett til Eliteserien 2019.

Annonse:

Solen har gått ned bak Godøy. Regnet fosser inn fra havet på aller det aller beste, sunnmørske viset. Huser og blokker lyses opp av stjerner og grener. På salongbordet tennes to av fire stearinlys, men i kveld er det fargen oransj som gjelder og Color Line Stadion skal fyres opp. 

Det er 9. desember, andre søndag i advent. Det er siste play-off kamp, en kamp om plass i neste års sesong av Eliteserien. På motsatt side står Stabæk Fotball som siste hinder. 

på veien hit har vi slått Nest-Sotra, vi har slått Sogndal Fotball hjemme for første gang siden 2011. I bortekampen mot Stabæk tapte vi 1-0. Det er duket for fest, det er duket for en enorm fotballkamp, og håpet, det lever i beste velgående. 

Det er allerede solgt årsbeste med billetter til denne kampen, det er heller ikke for sent å sikre seg billett for å se gutta kjempe i årets aller siste kamp. 

Her er de utvalgte til kveldens drama på Color Line Stadion:

Andreas Lie
Daniel Leo Gretarsson
Kaj Ramsteijn
Oddbjørn Lie
Adam Örn Arnarson

Sondre Brunstad Fet
Aron Elis Thrandarson
Fredrik Carlsen
Jørgen Hatlehol
Pape Habib Gueye
Holmbert Aron Fridjonsson

Benk:

Fredrik Opdahl
Jonas Grønner
Erikson Spinola Lima
Ståle Steen Sæthre
Jens Petter Hauge
Torbjørn Agdestein
Nikola Tkalcic

Dette er kampen du ikke kan gå glipp av. Gutta trenger deg, så bli med å kjemp, bli med å tro. Har du ikke kjøpt billetter ennå kan du trykke her.

Kampstart 18:00 på Color Line Stadion. Vel møtt!

Annonse fra Obos-ligaen: