Castro-show!

Aalesund utklasset HamKam.

Det ble fartsfylt fra start av på Color Line Stadion. AaFK tok tak i matchen fra dommeren blåste i fløyta, og etter bare seks minutter var Aalesund i ledelsen. David Kristjan Olafsson avanserte på venstrekanten og stakk ballen videre til Pape Habib Gueye. Senegaleseren var iskald alene med keeper Jarosinski, og trillet ballen i mål.

Sju minutter senere fikk Simen Bolkan Nordli stjernetreff fra distanse. Kamma-spilleren dunket ballen i mål via tverrliggeren.

Ting skjedde fort på Color Line Stadion.Tre minutter senere var AaFK igjen i føringen. Niklas Castro slo et frispark inn fra høyre, og Jørgen Hatlehol forlenget lærkula i mål - utagbart for gjestenes målvakt.

Mål, mål, mål på Color Line Stadion denne onsdagen. Etter 23 minutter skar Torbjørn Agdestein inn i boksen. Jarosinski hev seg etter AaFK-spissen og la ham i bakken. Fra ellevemetersmerket var Niklas Castro sikker som banken. 3-1!

Aalesund-spillerne så ingen grunn til å ta foten av gasspedalen. 34 minutter var spilt da Pape Habib Gueye smalt kula i stanga. Også HamKam var farlig frempå mot slutten av omgangen, men ingen av lagene maktet å lage flere mål. Dermed 3-1 til pause.

Aalesund startet best i andre omgang også. Etter fem minutter av omgangen fikk AaFK en dobbelsjanse. Først ble Niklas Castro hindret, og deretter Pape Habib Gueye. Like etter smalt det derimot innenfor stengene. Aron Elis Thrandarson kom seg inn i feltet, slapp ballen til Niklas Castro, som med full kraft banket inn sitt andre for dagen.

Niklas, han ville ha mer, og det fikk han! Festforestillingen var nemlig ikke over. Tangotrøyene fikk frispark på 18-19 meter etter 71 minutter. Som en Juninho, Roberto Carlos eller David Beckham skrudde Aalesund-spilleren læret i garnet, og hele stadion gikk av hengslene. For en scoring! 5-1!

Hat trick-helten ble byttet ut med ni minutter igjen av ordninær tid til øredøvende jubel. Inn kom debutanten Wilmer Azofeifa.

Tre minutter før slutt reduserte Emil Sildnes til 5-2.

Aalesund - HamKam 5-2 (3-1)