Ber spillerne holde fokus

Det er ikke lenge igjen til ferien. Lars Bohinen advarer mot å la tankene fly mot sommerpausen.

Annonse:

For AaFKs vedkommende gjenstår to kamper før spillerne tar ferie. Søndag møter vi Sandnes Ulf på gress i Rogaland. Nøyaktig en uke senere avslutter vi vårsesongen med hjemmekamp mot Notodden. 

Foto: Carina Johansen/ NTB Scanpix

Lars Bohinen innrømmer at det kan være vanskelig å ikke tenke på ferien. Det kan få negative følger.

- Ofte sniker det seg inn litt ferietanker, og man tar ting litt roligere. Det må vi unngå. Vi ser at det er en del rare resultater, både i Eliteserien og i OBOS-ligaen nesten hvert år inn mot ferien. Vi har en jobb å gjøre for å holde fokus, er han klar på.

Sandnes Ulf er motstander søndag. Laget er en av de mer seriøse opprykkskandidatene, men den siste tiden har laget slitt. Tre strake tap og skader på flere nøkkelspillere har gjort at laget ligger på sjuendeplass for øyeblikket. Tro ikke at det blir en enkel kamp for AaFK.

- Det blir en vanskelig kamp, slår Lars Bohinen fast. Han fortsetter:

- Sandnes Ulf har tapt tre kamper på rad og er litt såra. Samtidig er de kanskje litt usikre. Jeg er sikker på at de kommer til å gå ut i hundre mot oss. De har dobbel motivasjon i og med at det er serielederen de møter, det er en konkurrent, og de må revansjere de tre siste kampene foran eget publikum.

Se hele videointervjuet med Lars her: 


Annonse fra Obos-ligaen: