Barstad debuterte for G19

Annonse:

Norges G19-lag er for tiden på La Manga for å spille turnering.

Joakim Barstad ble hentet inn til G19-landslaget for første gang, og fikk sin debut i uavgjortkampen mot Slovakia.

Norges G19-lag startet turneringen på best mulig måte da de slo Irland 2-1. Forsvarspilleren med en fortid i Ravn IL satt på benken hele kampen, og måtte dermed utsette debuten.

I Norges neste kamp som ble spilt 12. februar fikk Jokaim muligheten fra start. Barstad spilte hele kampen for Norge, en kamp som endte med 2-2 etter mål tre minutter på overtid.

"Veldig fornøyd med å få debuten, det var et stolt øyeblikk som gir motivasjon for videre utvikling" , sa Joakim i en kort kommentar til aafk.no

Du kan lese mer om turneringen på La Manga her

Etter 93. minutter fikk Norge et straffespark, og satt inn utlikningen. Det etter å ha mistet en tidlig ledelse etter to slovakiske mål på bare 2 minutter.

"Det var godt å få utlikningen, men det er litt irriterende at vi gir bort initiativet i andreomgang. Vi hadde bra kontroll i førsteomgang, men ble for uryddige etter pause.", forteller landslagstrener Eirik Horneland til fotball.no

Klokken 16:00 i ettermiddag spiller G19 sin siste av kampene i turneringen mot Portugal. Med seier i denne kampen går Norge til topps i turneringen.

Joakim Barstad starter ifølge fotball.no på benken, kampen kan du se på Tv2 Sumo