AaFK videre i NM G19

AaFK G19 tok turen inn til indre bydel i dag, og vant meget fortjent 6-1 mot Emblem i 1. runde i Norgesmesterskapet G19.

De første 20 minuttene av kampen var preget av tøft duellspill, der hjemmelaget var fullt på høyde med de oransje og blå. Første skikkelige AaFK-sjanse kommer etter 20 minutter, og derfra og ut tar våre gutter styringen og får egentlig mer og mer kontroll over kampen etter hvert som tiden går.

Emblem blir tydelig slitne utover i 2. omgang - og tilslutt står det 1-6 på måltavla. Fullt fortjent og vel så det etter spill og sjanser.

- Emblem gir oss god motstand og kriger godt, men etter pausen tar vi over hele spillet. De blir sliten på slutten og da får vi mye rom å boltre oss på. Alt i alt en godkjent kamp av våre gutter i dag, sier trener Remi Natvik.

Hendelser

35´      0-1  Tobias Heggem. Flott vending og skudd etter flere dueller i boks.
25´       1-1 Emblem kriger ballen mål etter flere dårlige avklaringer av Aafk.
42´       1-2 Tobias Heggem. Glimrende forarbeid av Isak M Dybvik som drar seg fri og legger ut 45 til Tobias som setter den kontant i nota fra 5 m.
57´       1-3 Vetle Fiskerstrand. Retur fra boks etter et, av mange, gode innlegg av Iver Korsbrekke fra sin høyre kant.
76´       1-4 Kheirullah Ahmadzai ( Khei) . Khei scorer på et flott soloraid.
84´       1-5 Khei scorer sitt 2 etter nok et flott soloraid.
92´       1-6. Khei fullfører sitt hattrick på straffe. Jonas flo blir felt etter en fin vending.

Neste kamp for guttene er fredag 18.5. Ny runde i 4 div med bortekamp på Siffen mot SIF/Hessa.