AaFK med sesongens første seier

AaFK avsluttet påsken med en etterlengtet seier da de i kveld slo Lillestrøm SK på Color Line Stadion.

Annonse:

Påskesolen skinte og det lå an til å bli en fantastisk ramme i påskens siste dag når Lillestrøm SK gjestet Color Line Stadion tidligere i kveld. Det skulle bli en festkveld for de oransje.

AaFK sto med bare ett poeng før Eliteseriens fjerde runde. Andreas Lie sa tidligere i uken at det er viktig å være kompakte skulle man slå Lillestrøm. Det ble akkurat en slik kamp. AaFK vant til slutt 3-1 over gjestene fra Romerike.

SOLID START PÅ KAMPEN

Kampen var bare fire minutter gammel i det AaFK fikk en corner. Fredrik Carlsen slår en presist innoverskrudd corner. Ballen traff hodet til islendingen Daniel Gretarsson, og ballen daler i mål.

En drømmestart for AaFK og unggutten fra Island, som fiorøvrig spilte flere gode kamper i oppkjøringen, og startet sin første kamp for sesongen.

AaFK feirer Daniel Gretarssons 1-0 scoring. Foto: NTB Scanpix

- Det meste går rette veien for han om dagene, kunne Trond Fredriksen si om sin unge målscorer og forteller om haugevis av mål på trening.

AaFK styrte det meste i første omgang, og slapp ikke Lillestrøm til. Trond forteller at det var en god første omgang og en fortjent seier.

- Det var sånn som vi ønsker det, sier Trond, men avslører at han ikke hadde sett for seg et mål fra Lillestrøms side.

Saken fortsetter under videointervjuet

MÅL RETT FØR OG ETTER PAUSE

AaFK gikk til pause med en 2-0 ledelse, etter at nykommer Lars Veldwijk scoret sitt første mål for tangotrøyene. Han får en fin ball servert av Aron Thrandarson, runder keeper og setter ballen sikkert i mål.

- Som spiss ønsker man alltid å score mål, så det er en god følelse å score, sier Lars om sitt eget mål og oppsummerer om en god kamp og tre viktige poeng.

Lars Veldwijk jubler for sin første AaFK-scoring. Foto: NTB Scanpix

AaFK åpnet andre omgang på best mulig måte. Edwin Gyasi trer en nydelig stikker igjennom til Mostafa Abdellaoue. han får en enkel jobb med å sette inn AaFKs 3-0 mål. Dette var Mos sin tredje scoring på fire kamper.

Etter målet daffet AaFK litt av, og Lillestrøm kommer til flere sjanser. Etter 71 minutter kommer de til på en heading og får inn reduseringen. Selv om Lillestrøm kom mer inn i kampen står AaFK godt i mot forteller Trond og sier at nå skal gutta suge litt på denne karamellen før Rosenborg venter på Lerkendal neste helg.

- Det kan bli mye morro der oppe også, avslutter en smilende Trond Fredriksen.