22 spillere fikk prøve seg

Byttet hele laget til andre omgang og avsluttet kampen med veldig mange unggutter.

Alle foto: Srdan Mudrinic.

AaFK møtte Brattvåg til treningskamp mandag kveld og tapte 0-1. Det viktigste var at så mange som 22 spillere fikk 45 minutter hver mot laget fra PostNord-ligaen. I første omgang stilte vi med et rutinert mannskap:

Andreas Lie - Kaj Ramsteijn, Ståle Steen Sæthre, Oddbjørn Lie - Adam Ørn Arnarson, Aron Thrandarson, Fredrik Carlsen, Sondre Fet, Robert Sandnes - Torbjørn Agdestein, Holmbert Fridjonsson.

Det ble nettsus allerede etter to minutter. Torbjørn Agdestein fikk ikke sjansen til å juble, for dommeren var rask med å avblåse for offside. Aalesund tok tak i kampen i minuttene som fulgte. Spesielt aktiv var vingback Adam Ørn Arnarson, som flere ganger kom til innlegg. På ett av dem var Holmbert Fridjonsson mottaker, men Brattvåg forsvaret holdt stand både en og to ganger.

AaFK beleiret Brattvågs halvdel store deler av omgangen, men ingen av de oransje klarte å finne mål. Neydson da Silva avverget forsøk fra Agdestein, men var også heldig da både Oddbjørn Lie og Ståle Steen Sæthres forsøk strøk stengene. Mot slutten av omgangen var Brattvåg farlig frampå, spesielt ved Håkon Leine. Lagene gikk til pause på stillinga 0-0.

Til de siste 45 minuttene gjorde Brattvåg tre bytter. AaFK på sin side gjorde åtte flere og avsluttet kampen med et veldig ungt mannskap:

Tarjei Omenås - Håvard Mork Breivik, Sondre Taklo, Tobias Sagli - Jørgen Hatlehol, Emil Solnørdal, Jørgen Fylling, Markus Karlsbakk, Benjamin Parr - Tobias Heggem, Pape Habib Gueye.

Sistnevnte kjørte flere ganger karusell med gultrøyene, og hadde mange muligheter til å score. I Brattvåg-buret var innbytter Henrik Hansen solid. De unge AaFK-spilelrne leverte en god omgang, og hadde nok muligheter til å tukte gjestene. Likevel var det Brattvågs Willy Zamble som ble matchvinner med et fint og kontant skudd etter 70 minutter.