- Jeg er stolt over å bli en del av dette laget

Det er veldig kjekt å endelig komme på plass som ny klubbdirektør i Aalesunds Fotballklubb. Som fotballinteressert Sunnmøring er det utrolig spennende å få jobbe med fotballklubben som «Gjør noe med deg!»

En fotballklubb jeg har fulgt tett fra utsiden i mange år, først som fotballspiller og motstander gjennom barne- og ungdomsårene på Stranda, for deretter i senere tid både som tilskuer og gjennom mi tidligere stilling som Reiselivssjef for Ålesund & Sunnmøre.

Annonse:
Jeg kommer med andre ord fra reiseliv- og opplevelsenæringen for å ta fatt på spennende og utfordrende oppgaver i kultur- og underholdningsbransjen. Aalesunds Fotballklubb er trossalt en av Møre og Romsdal aller største kulturaktører, med fotballkamper og som medarrangør på stadionkonserter.

Fotball er viktig for stoltheten og omdømme til byen og regionen, og det er ingen tvil om at Aalesunds Fotballklubb også betyr mye både direkte og indirekte for omsetningen hos mange bedrifter i regionen vår.

AaFK gjør noe med deg; det skaper engasjement, følelser, diskusjoner, samhold, konkurranseinstinkt og der igjennom også markedsverdier. Slik jeg har lært å kjenne klubben og organisasjonen, er dette et sted med mange dyktige fagfolk og med stor entusiasme og lidenskap for klubben. Jeg er stolt over å bli en del av dette laget, og sammen har vi store ambisjoner for Aalesunds Fotballklubb fremover.

Billettbestilling til derby-lørdag

Lørdag er det by-derby mot Molde, og jeg håper Ålesunderne og Sunnmøringene benytter anledningen og tar med seg slekt, venner og forretningsforbindelser til Color Line Stadion. AaFK har levert meget god fotball så langt i Eliteserien med godt offensivt spill, noe vi håper fortsetter mot Molde lørdag. Klarer vi «hat-trick» med vår tredje seier på rad mot Molde i år? Vi slo de grundig i siste treningskamp før seriestart, og vi gjentok prestasjonen med å slå de på bortebane i Molde i begynnelsen av mai.

Med solid Sunnmørsk støtte og trøkk på tribunene lørdag vil i alle fall alt ligge til rette for å igjen passere de på Eliteserietabellen.


Annonse fra Obos-ligaen: