Kamp og Kick Off: - Gleder meg til fellesskapet og den oransje gleden

Øyvind Vebenstad sitrer av forventninger før lørdagens kamp mot Molde med påfølgende Kick Off.

Vebenstad i drakt foran Ullevaal-bildet.jpg

Førstkommende lørdag er altså en stor dag for AaFK-tilhengere, med kamp mot Molde kl 18.00 og Kick Off kl. 20.00. Alt på Color Line Stadion. For Øyvind Vebenstad blir det også en stor dag. Han formelig sitrer av forventninger og glede.

Vi skal vise at vi er fotballby nummer én

- Jeg gleder meg som aldri før! Jeg digger å kjenne på felleskapsfølelsen og møte glade AaFK-supportere med stort oransje hjerte. På lørdag skal vi alle kjenne at sesongen snart er i gang. Kick Off har vært en viktig faktor i forhold til å bygge engasjement både på og utenfor banen. Vår suksess er i høyeste grad tuftet på det herlige engasjementet det sunnmørske folk viser, sier en særdeles entusiastisk arrangementsansvarlig.

Hvorfor er Kick Off lagt til VIP-avdelingen på Color Line Stadion?

- Det er nå 10 år siden vi debuterte i Tippeligaen mot Tromsø. Det var starten på en fantastisk reise med et stort spekter av opplevelser. Dette har vært grobunnen for den flotte utviklingen av klubben og i 2007 startet vi med Kick Off, og det i stort format. Med stor produksjon og med store artistnavn. I fjor var første året vi ikke arrangerte Kick Off på en slik måte og mange savner det. I år passer det perfekt sammen med generalprøven mot Molde. Vi samler alt her og tilbyr en fantastisk pakke til publikum, lover Vebenstad.

Hva vil det si?

- Først får publikum og samarbiedspartnere oppleve en flott kamp mot Molde før de går opp til VIP og diskuterer kampen og rett slett markere starten på en ny sesong. Vi skal vise at vi er fotballby nummer én. Melody Lane starter det hele fra scenen før norges fremste fotballekspert, Davy Wathne, styrer showet i fri dressur sammen med spillere og trenere. Han har sagt at han fikk en liten oransje åre i det venstre hjertekammeret etter Cupfinalen i 2009 og han gleder seg stort til å være med oss igjen. Utover kvelden skal det svinge skikkelig med svenskene Jävlar på kärlek. De har vært med oss før og vi vet hva de står for. Dessuten passer det bra siden vi har fått Jönsson hit, fortsetter han.

Selv har han urokkelig tro på at årets spillerstall.

- Jeg har vært med på opp- og nedturer, og 2012 gikk ikke som forventet. Vi må tåle å være med på nedturer også. Da blir oppturene bare enda bedre. Vi har en fantastisk stall og en dyktig trener og vi så allerede mot Vålerenga sist at dette laget kan begeistre. Det å se Fredrik Ulvestad leke med både ball og motspillere var rett og slett fantastisk. Peter Orry Larsen viste at han vil bli en profil også, og jeg tar med de mange unge guttene som viser seg fram og tar nye steg. Det lover så bra. Dessuten gleder jeg meg til å se Michael Barrantes. Han har bare vært med på to treningskamper, men vil krydre dette laget på sitt karakteristiske vis framover, sier han med stor iver.

Og Jan Jönsson?

Han er en dyktig og fin fyr som setter klubben foran alt annet. Han har skapt et godt miljø og en prestasjonsfremmende "go" i spillergruppa. Ingen tvil om at han kan sine saker godt, sier han.

Så 2013 vil bli et godt AaFK-år?

- Absolutt! Og det starter på lørdag. Nå skal hele Sunnmøre igjen trekke mot Color Line Stadion og gi laget den støtten de fortjener, og jeg minner om at AaFK har vunnet Cupfinalen i 2009, 2011, så da blir det... Ja, det kan du vel egentlig regne deg fram til selv, flirer Vebenstad, som også skal by på et og annet som konferansier på lørdag...

PS! Billetter fås kjøpt i TangoShop og i nettbutikken på aafk.no.

CUPFINALE IGJEN? Øyvind Vebenstad har tro på at dette skjer igjen

Relaterte...

SBM med ny avtale
Siste nytt
Ny hovedsamarbeidsavtale med Sparebanken Møre
Sparebanken Møre forlenger sitt samarbeid med Aalesunds Fotballklubb
AaFK - FKH hovedtribune.jpg
Siste nytt
Siste frist for rabatterte sesongkort 30. november
Onsdag 30. november er siste frist for å kjøpe sesongkort til rabattert pris
2016: AaFK - Lillestrøm 2-0
Siste nytt
Stem på årets mål
Bli med på kåringen av årets AaFK-mål
Black Friday aafk.no nettbutikk
Siste nytt
Black Friday i TangoShop
Gjør Black Friday-kupp i TangoShop på nett og på CLS

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

Kamper

Se alle

Ny hovedsamarbeidsavtale med ...

Siste frist for rabatterte se...

Stem på årets mål

Black Friday i TangoShop

Fjeldsted Sveinsson på islandsk landsla...

AaFK mestscorende i starten

Mest lest
Kampdag på 2.35 minutter!
Her kan du se en annerledes kampvideo.....
Hamed Allah imponerer: - For nokke...
Jo Nymo Matland fikk hakeslepp da han s...
Marokkansk spiss signerte
CLS forvandles til gigantisk konse...
Et godt utgangspunkt før returoppg...
APOEL FC er neste motstander i Eur...

Partnere